دانلود گزارش کارآموزی کامپیوتر،شرکت فن آوری اطلاعات کیانا

گزارش کارآموزی کامپیوترشرکت فن آوری اطلاعات کیانا در 20 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 36 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
گزارش کارآموزی کامپیوتر،شرکت فن آوری اطلاعات کیانا

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

گزارش کارآموزی کامپیوتر-شرکت فن آوری اطلاعات کیانا در 20 صفحه ورد قابل ویرایش

پیشگفتار

ما در عصری زندگی میکنیم که جامعه شناسان آن را عصر انقلاب کامپیوتر نام نهاده اند، و مانند هر انقلاب دیگر، انقلابی است گسترده و فراگیر وتاثیر پایداری بر جامعه خواهد داشت.این انقلاب در اقتصاد امروز ونظم جامعه ما به همان میزان انقلاب صنعتی در قرن 19 تاثیر دارد.این تحولات قادر است الگوی فکری و فرم زندگی هر فرد را تغییر دهد.در حالیکه تاثیر مهم انقلاب صنعتی افزایش توان فیزیکی ما بود، انقلاب کامپیوتر توان ذهنی مارا گسترش می دهد.



شرکت های متعددی در سطح کشور در حال حاضر در زمینه تولید نرم افزار بطور گسترده ای در حال فعالیت می باشند و این امر عرصه رقابت شدیدی را بین فروشندگان این شرکت ها بوجود آورده است. با توجه به اینکه صنعت کامپیوتر در کشورمان در حال رشد می باشد بازار کار این رشته نیزدر حال رشد است.







چکیده



شرکت فن آوری اطلاعات کیانا، با سالها تجربه در زمینه امنیت نرم‌افزار و به عنوان اولین مرکز رسمی با هدف تولید نرم‌افزارهای امنیتی،توانسته با بروزرسانی مستمر و بهینه‌سازی اطلاعات خود در این زمینه همیشه آخرین راه‌حلهای مطمئن را ارائه دهد.این شرکت همچنین در زمینه های ثبت هاست و دامنه، فروش خطوط SMS، ،افتتاح حساب بانکی و کارت ATM ارائه ی خدمات PayPal و خرید اینترنتی، سرور اختصاصی و VPS و ایجاد فروشگاه اینترنتی فعالیت دارد.

معرفی محل کارآموزی



شرکت کیانا یکی از شرکتهای فعال در شهر مشهد مقدس واقع در خیابان راهنمایی، راهنمایی 20، پلاک 2، واحد 7 می باشد.



این شرکت در زمینه های مختلفی همچون امنیت نرم افزار، ثبت هاست و دومین، فروش خطوط SMS، افتتاح حساب بانکی در امریکا،خدمات PayPal، خرید اینترنتی از طریق کارتهای VISA یا MasterCard، ارائه ی سرور اختصاصی و VPS،ایجاد فروشگاه اینترنتی و...فعالیت گسترده ی را دنبال می کند.



شرکت کیانا با مدیریت جناب آقای مهندس مهدی معاضدی در حدود 6 سال است که پا به عرصه فعالیت گذاشته است.



شرکت فوق به 5 بخش تقسیم می شود:



امنیت نرم افزار: در این بخش قفل های نرم افزاری و سخت افزاری، بنا به در خواست و نیاز مشتریان طراحی می شوند، تهیه ی این قفل ها توسط شخص آقای معاضدی صورت می گیرد.
فن آوری اطلاعات: تهیه و تولید نرم افزارهای گوناگون را انجام می دهد.
Parsici : این بخش کلیه ی فعالیت های خود را تحت وب انجام میدهد و شامل بخش های ثبت هاست و دومین، ارائه ی سرور اختصاصی و...میباشد.
بخش فنی: همانگونه که از نامش پیداست پشتیبانی از نرم افزارها و قفل های تهیه شده توسط شرکت را دارد.
SMS و خط اختصاصی.







معرفی بستره کارآموزی



تهیه ی سایت یکی از کارهایی است که توسط بخش فن آوری اطلاعات شرکت کیانا صورت می گیرد.زبان برنامه نویسی تحت وبی که شرکت با آن کار می کند PHP است و برای بعضی از سایت ها که نیاز به مدیریت محتوا دارند از پورتال استفاده می شود، تهیه ی سایت معرفی و فروش قفل های نرم افزاری پروژه ی بود که در طول دوره ی کار آموزی

سازمان دهی محتوا



بیشتر وقتی صحبت از وب سایت میشود به یاد تعدادی صفحات وب و لینکهای بین آنها می افتیم. در این نوع وب سایت هر صفحه وب دارای مطالب ثابتی است (Static) که بعد از تنظیم دیگر تغییر نمیکند، مگر طراح سایت آنرا تغییر و دوباره بارگذاری کند. در این حالت شما در مورد سایتتان به شکل یک ساختار درختی فکر میکنید: صفحه اول که دارای یک منو است و به تعدادی صفحات دیگر لینک شده است و در هر یک از این صفحات لینکهایی به صفحات دیگر و .....



مامبو جور دیگری سایت را سازمان دهی میکند چون هر چیز در سایتتان دیده میشود متغییر و غیر ثابت (Dynamic) است.این صفحات بر اساس اطلاعات وارد شده توسط مشاهده کنندگان سایت ، لینکهای اخبار، یا مطالب اضافه شده توسط اعضای سایت تغییر میکند بدون اینکه طراح سایت در این تغییرات دخالت داشته باشد. این مطالب متغییر درست در لحظه ای که مشاهده کننده صفحه را باز یا آنرا رفرش (Refresh) میکند ایجاد یا بروز میشوند.

در مامبو این بی معنی است که بپرسیم در یک صفحه خاص چه مطالبی وجود دارد ، تا هنگامی که صفحه در سایت دیده شود. شما صفحه ای برای تنظیم و طراحی نخواهید داشت. پس لازم است نوعی دیگر به قضیه نگاه کنید.



هر صفحه از سایت مامبوی شما حاوی بلوکهای متفاوتی از مطالب است که هر یک از بلوکها یکPosition نامیده میشود. شما صفحه آرایی صفحات را با یک قالب (Template) انجام میدهید نه تک تک و بطور ثابت.



تمام تنظیمات مثل محل بلوکها ، فونتها ، رنگها و پس زمینه ها در اینTemplate انجام میشود. سپس ماژولها را در بلوکها قرار میدهید. دست آخر مطالب را اضافه میکنید و آنها را در اصل به یکی از اجزاء صفحه که معمولا منوها هستند نسبت میدهید.





در مامبو شما مجبورید مطالبتان را به سه سطح تقسیم کنید، نه بیشتر و نه کمتر.این سه سطح عبارتند از :



1. بخش(Section)
2. گروه (Category)
3. مطالب(Contents)



بخش ها (Sections) ظرفهای بزرگی هستند. آنها گروه ها را در خود نگه میدارند. گروه ها (Categories) ظرفهای کوچکتری هستند که حاوی مطالب (Contents) هستند. چیز مهمی که باید درک شود این است که شما نمی توانید مطالبی در سایت داشته باشید مگر اینکه حتما برای آنها بخش و گروه داشته باشید که این مطالب را در خود حفظ کنند.



یک سیستم بایگانی را تصور کنید:

بخشها مثل کمدها هستند. گروه ها مثل کشوها هستند و مطالب همان مدارک روی کاغذ هستند. اگر همه مدارک را در گوشه ای بریزیم استفاده از آنها محال است. کشوها بدون کمد روی هم چیده شوند باز بهتر از حالت قبل است ولی هنوز براحتی قابل استفاده نیستند. اگر آنها را بدون کشو در کمد بگذاریم هم فکر خوبی نیست. پس برای ایجاد نظم در سایت باید مدارک (Contents) را در کشوها (Categories) و داخل کمدها (Sections) قرار دهیم.

موضوع جذاب دیگر در مورد بخشها و گروه ها این است که میتوانیم قالبهای متفاوتی به را به هر یک نسبت دهیم. در این حالت هر چیز در بخش مثلا "اخبار" ظاهر شود میتواند به جای 1 ستونی ، 2 ستونی باشد و قسمتهای "ورود به سایت" و "نظرخواهی" را بعنوان مثال نداشته باشد. در این حالت اگر یکی از اعضا خبر جدیدی وارد کند ظاهر آن شبیه بقیه اخبار سایت است ولی اصلا شبیه عناوین بخش محصولات (مثلا!) نیست.



همچنین میتوان مطالبی ایجاد کرد که فاقد بخش و گروه باشد، به نام مطالب ثابت (Static Contents). نه به آن معنا که ثابت و نقطه مقابل متغیر بلکه فقط به این معنی که فاقد بخش و گروه است. ولی یادتان باشد اگر چنین مطلبی ایجاد کنید نمیتوانید مطالب جدید که شبیه آن باشد بصورت دینامیک ایجاد کنید و مطالب ثابت اینچنینی را هم نمیتوانید در صفحه اول قرار دهید.



طراحی ظاهر سایت



قالبها (Templates) ظاهر سایت و یا قسمتهای مختلف آنرا میسازند.در قسمت قالب در بخش مدیریت (Administration) سایت (Site -> Template Manager -> Site Templates) لیستی از قالبها را خواهید دید. کلیک بر روی یکی از آنها نه بر روری نام قالب بلکه دکمه رادیویی سمت چپ آن و سپس آیکون "ِDefault " در toolbar بالای صفحه قالب را عوض می کند. سپس سایتتان را باز کنید و ببینید چه طور ظاهر آن عوض شده است.

یک قالب چیست؟

قالبها یک سری فایل هستند که ظاهر سایت را مشخص میکنند. فایل اصلی یک قالب - که در یک فولدر به نام همان قالب در کنار فایلهای دیگری مجتمع شده اند - فایل index.php است که حاوی کدهای html و برای چیدمان عناصرسایت مثل جداول ، لوگوی سایت و غیره و کدهای php برای عناصر انعطاف پذیر (Dynamic) میباشد.

فایل دیگر و بسیار مهم قالب ، فایل Style Sheet یا جدول مشخصات ظاهری قالب که پسوند آن css است میباشد که فونتها ، رنگها و ... .





صفحات(Pages)

در مامبو شما فکر میکنید دارید به یک صفحه نگاه میکنید. هیچ صفحه خاصی وجود ندارد. مامبو اینطور فکر میکند که شما دارید به یک منو نگاه میکنید. در مامبو راهی برای دانستن دقیق محتویات یک صفحه نیست. جای ماژولها و مطالب و حتی position ها قابل پیش بینی نیستند چون مامبو اصلا به page اعتقادی ندارد.



اضافه کردن متن و تصویر

وقتی در مورد اضافه کردن متن و تصویر صحبت میکنم منظورم قسمت وسط صفحه است ، نه منوها ، نه ستونها و نه قابهای دو طرف (مثل نظر خواهی ، ورود کاربران ، یا اخبار).

فقط قسمت مرکزی صفحه( در قالب بنام mos_mainbody دیده میشود).

بعد از اینکه ماژولها را چیدید و بخش ها وگروه ها را اضافه کردید حالا نوبت مطالب است که در گروهایی که در بخشها هستند اضافه شوند.



متن

TinyMCE نام ادیتوریست که مامبو از آن استفاده می کند.برای فعال کردن آن در مدیریت به این منو بروید: Mambots>Site Mambots .انتخاب No WYSIWYG را غیر فعال و TinyMCE WYSIWYG Editor را فعال کنید.



شما میتوانید متن و تصویر رابا افزودن یک موضوع جدید از قسمت منوبار Content > All Content Items اضافه کنید.
در صفحه تنظیمات موضوع جدید، Page title باعث دیده شدن عنوان موضوع در بالای صفحه خواهد شد.
Page alias در url دیده خواهد شد.



متن شما به دو قسمت تقسیم خواهد شد "مقدمه" و "متن اصلی"(intro & main ). مقدمه در صفحه اول سایت دیده میشود و با کلیک روی "ادامه مطلب ..." قسمت دوم یعنی متن اصلی دیده میشود که با این کار هر دو قسمت مقدمه و متن اصلی با هم در صفحه جدیدی دیده خواهند شد.



بدون تکرار مقدمه

برای عدم تکرار مقدمه در قسمت پارامترهای تنظیمات موضوع "Hide intro text" را بله بگذارید.



تصاویر

اول تصاویر مورد نظر را در منوی Site > Media Manager به قسمت تصاویر آپلود کنید.برای انتخاب فایل تصویر از هارد خود ، کلید Brows را بزنید و بعد ، از منوبار بالا Upload را انتخاب کنید. برای ایجاد شاخه و دسته بندی تصاویر از Create استفاده کنید.



وقتی تصاویر آپلود شدند میتوانید آنها را در موضوعات درج کنید. دو گل کوچک در ادیتور می بینید که یکی حرف "I" دارد و دیگری "P".با کلیک "I" متن روبرو به متن اصلی اضافه میشود:{mosimage} .به محض انجام این کار قسمت images در تنظیمات سمت راست صفحه بدرد بخور میشود.حالا به آنجا بروید و تصویر مورد نظرتان را در لیست انتخاب کنید.و با فشار کلید Add نام تصویر را در پایین Content Images خواهید دید.

هر بار فشار "I" یک عبارت {mosimage} در صفحه ادیتور اضافه میشود.شما تصویری نمی بینید.یا حتی نام تصویری را نشان نمیدهند.اگر بیش از یک تصویر داشته باشید آنها به ترتیب لیست شده در Conteny Images نمایش داده میشوند.
{mosimages} چیست؟ آنطور که من فهمیدم mos_image یک مامبوت است که در متن تصویر قرار میدهد.

لینک ها

برای اتصال صفحات دو راه وجود دارد.منوها و لینکها.در حالت عادی(غیر مامبو) ساده تر است که موقع ایجاد مطلب با ادیتور قسمتی از متن را به صفحه دیگری مربوط کنیم ( لینک دهیم).این کار از ایجاد یک منو ساده تر است.



منوها

منوها در اصل ماژول هستند.با نصب مامبو تعداد کمی منو در سایت ایجاد میشود.مثل mainmenu ,topmenu, usermenu ,othermenu . چون منوها ماژول هستند شما میتوانید آنها را در موقعیت های مجاز با توجه به قالب خودتان در سایت قرار دهید و جابجا کنید.چیزی که در مورد منوها باید به یاد داشته باشید این است که تا وقتی مطلبی ایجاد نشده نمی شود منوی مربوط به آنرا ایجاد کرد.



شما میتوانید منوها را از قسمت مدیریت منوها (menu manager) و یا در قسمت مطالب – contents ایجاد کنید.

وقتی در حال مشاهده و ویرایش یک مطلب هستید، یک مطلب را انتخاب کنید. جدولی در سمت راست وجود دارد که منوی اتصال نام دارد(Link Menu) شما میتوانید یک یا چند منو را برای لینک به مطلب فعلی انتخاب کنید.و این ساده ترین راه ایجاد لینک در مامبو است.

راه دیگر برای حذف و اضافه اتصال منو به یک مطلب از طریق انتخاب Menuاز صفحه مدیریت و انتخاب هر مطلبی که می خواهید است. بعد از انتخاب مطلب(های) مورد نظر با فشار آیکون زباله دان (Trash) آنرا حذف کنید.نگران نباشید اصل مطلب حذف نمیشود بلکه فقط اتصال منو به آن قطع میشود.لینک جدید را با انتخاب کلید New از همین جا ایجاد کنید.در این حالت انتخابهایی برای نوع مطلبی که میخواهید اتصال ایجاد کنید و چگونگی نمایش مطلب با انتخاب این منو خواهید داشت.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.